TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Power metal-η πιο μελωδικη πλευρα της metal.

Φιλες και φιλοι καλησπερα!
Πατηρ Δεμολισιος εδω και περιμενω χειροφιλημα και υποκληση (μεχρι να φτασετε στο καταλληλο υψος και (σταρμπας μην πεις οτι πρεπει να σκαψουν ) οταν σας δω απο κοντα!
Επειδη μεσα στην μπαντα αυτη ξερουν οτι ειμαι ο πιο βαριεστημενος ολων (και ο πιο ορθογραφιμενος επισης) γι αυτους τους 2 λογους θα γραφω τα πιο λιγα πραγματα απο ολους.
Θα ειμαι αυτος που θα ασχολειται με τη μουσικη θα προτεινει και θα σχολιαζει. Σημερα θα ασχοληθω με την προσωπικη μου αδυναμια πανω στη metal σκηνη η οποια δεν ειναι αλλη απο την Power Metal.
Δειτε λοιπον πως εχει το πραγμα.

Η power metal ξεκινησε την  δεκαετια του 1980 απο τους  Helloween με τοτε line up τους

Κai Hansen ( Vocs and Guitars

Michael Weikath ( guitars )  

Markus Grosskopf (bass)

 Ιngo Schwichtenberg (drums.)

Τα παλικαρια αυτα χωρις να καταλαβουν πως αλλαξαν μια και καλη τον κοσμο της metal. Το πρωτο τους επος ηταν speed metal και δημιουργηθηκε το 1985 και αφου ταλαιπωρηθηκαν με πολλες αλλαγες line up καταφεραν να  βγαλουν το δισκο οροσημο για την power σκηνη το Κeeper of the 7 Keys pt1 και pt 2.
Kαπως ετσι ξεκινησε η 'ιδεα' των τσιριχτων φωνητικων των speed of light κιθαρων του νοικοκυρεμενου μπασου και των ντραμς τα οποια για να καταφερεις να τα παιξεις πρεπει να σαι 2 φορες  πιο ντοπαρισμενος απο τον Κεντερη. 
Αυτα τα μικρα τοτε παιδια που εκαναν την καυλα τους δημιουργησαν με τη μουσικη τους και την εμπνευση αλλων συγκροτηματων-οροσημα οπως οι (προσωπικα αγαπημενοι) Stratovarius, Sonata Arctica Rhapsody of Fire, και πολλα αλλα τα οποια αν αρχισω να τα μετραω θα αγρηπνυσω εδω πανω.
Στιχουργικα η power ειναι πολυ αισιοδοξη της περισσοτερες φορες, αλλα ( κι αυτο ειναι το γαματο ) αν θελουν να γραψουν γαμημενη μπαλλαντα σε ριχνουν στα πατωματα!
Αλμπουμς που θα σας προτεινα να ακουσετε για να γινετε λατρες της power και να ξεφυγετε απο τα all time classic συγκροτηματα για τα οποια ο καθε μαλακισμενος οπαδος (μαζι με εμενα ) καθεται και μαλωνει για το πιο ειναι καλυτερο ειναι τα εξης:

Ηelloween: Keeper of the 7 keys part one και part 2, Τime of the oath, Dark ride, 7 sinners, και το Keeper of the 7 keys the legacy.

Stratovarius: Visions Dreamspace Destiny Elements pt 1 Infinite και Episode.


Rhapsody Power of the dragon flame, Symphony of the enchanted lands, Rain of 1000 flames, και Dawn of victory.

Gamma ray-ολα επιγοντως :P 

Edguy ρωτηστε τους ειδημονες! δεν γνωριζω πολλα δεν απαντω αλλα σαν μπαντα μου ειναι πολλη συμπαθης.
ΥΓ.
Η metal ειναι η ΜΟΝΗ μουσικη στον κοσμο που μπορει να συνδιασει ΟΛΕΣ τις μουσικες που υπαρχουν μεσα σε ενα σε ενα  τραγουδι. (δεν μιλαω για ρεμπετικα και χασσικλιδικα και ΠΡΟΦΑΝΩΣ οχι για σκυλαδικα). Μονο γι αυτο απαιτει σεβασμο απο ολους. Οσοι βεβαια δεν την σεβεστε... η metal δεν σας κρατα κακια οχι! Απλα ειναι μια μουσικη που δεν θα τελειωσει ποτε. Αυτο θα δουμε αν γινει με τα νεα γουστα της νεας ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ εποχης. Ακουστε Justin Bieber και Παντελιδη και Παολα. Η metal δεν σας παει γιατι ειστε αδυναμα ανθρωπακια και αδυναμα ειναι τα μυαλουδακια σας για να καταλαβουν τα θεματα που αναφερει. Aκουστε με την ευχη μου καψουροτραγουδα στυλ baby baby ooooooooooooh και δεν ταιριαζετε σου λεω  και να γαβγισω ησυχη θελω.
Κακο δικο σας ! 

May the metal force be with you anyway.


Keep the metal flame alive! 

Μανος Τρουλλινος
/m/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!