TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Metal Will Never Die.

Ξανα Καλησπερα σας φιλες και φιλοι.

Εδω και καιρο σκεφτομαι ποιο ειναι το μελλον της σκληρης μουσικης που κοσμος και κοσμος εχει λατρεψει απο την εποχη της δημιουργιας Της. Αποφασισα λοιπον να γραψω ενα αρθρακι για την δικη μου αποψη πανω σε αυτο το θεμα. Η μουσικη δυστηχως παει αναλογα (στους περισσοτερους ανθρωπους) με τις τελευταιες τασεις της μοδας. Οτι καινουριο βγαινει αμεσως πιανει εκκατομυρρια views απλα επειδη ειναι μπιτατο, καινουριο και ας το πουμε οπως το λενε οι ιδιοι hit.
ΠΟΙΟ HIT ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
 
Ενα τραγουδι το οποιο θα το ακους ενα χρονο και μετα θα ξεχαστει? Η ενας αναλογος καλλιτεχνης οπως θελουν καποιοι να τον χαρακτηριζουν? loca loca loca λεει. Καποτε ειχα σιχαθει να το ακουω ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ. Τωρα ποιος το βαζει εστω και σε cd να το ακουσει?  Α... Ναι. Ξεχασα.Περασε η μοδα του μωρε και ειστε ρεζιλιδες αν το ακουτε. Ανεκαθεν για μενα εισασταν ρεζιλιδες επειδη παρασυρεστε να ακουτε το καινουριο απο εκατομμυρια αλλους μαλακες και χανετε την ουσια της μουσικης.
Τωρα!!!!
Ο θορυβος για ολους εσας που λεγεται metal ηταν μοδα την δεκαετια του 1970. Ακομα ομως και  σαραντακατι χρονια μετα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Αυτο και μονο απαιτει σεβασμο. Απαιτει σεβασμο που στις μεταλ συναυλιες γινεται ο ιδιος πανικος απο σημερα μεχρι τοτε. Απαιτει σεβασμο  που στιχοι της μεταλ σκηνης δεν εκθιαζουν μονο ερωτοκαταστασεις-καψουρες-εσωτερικη καταπτωση- τριχοπτωση . Απαιτει σεβασμο που ζοριζομαι καθε φορα που θελω να παω σε μια γαμημενη συναυλια  να βρω ειστηριο. Και σε λογικες τιμες! Για να ρθει ο Παντελιδης. ενα 20ευρω στο ειστηριο αλλο 1 κατοσραρικο στο μπουκαλι και αλλο ενα δεκαρικο για τα λουλουδια που παιρνεις για να δειξεις οτι εισαι κουβαρντας μπας και σε λιμπιστει καμια στραβη κουτση κι αναποδη.
Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να περιφρονειτε το μεταλ λεγοντας οτι ειναι θορυβος ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ. Γι αυτο γελαω, σας ΛΥΠΑΜΑΙ και σας ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ.
Το μεταλ δεν θα πεθανει ποτε διοτι:
1) Το χει πει ο Dio :P
2)Υπαρχουν κομματια ΟΡΟΣΗΜΑ για την παγκοσμια μουσικη μεσα σε αυτο.
3) Ο αυθορμητισμος ενος μεταλ καλλιτεχνη δεν υπαρχει σε κανενα αλλο.
4) Πλεον εχει ξεκινησει η αρχη του τελους για τους τιτανες του metal. Τα νεα συγκροτηματα ομως δεν τα πανε κεθολου ασχημα... Επηρεασμενοι φανερα απο τους προηγουμενους βγαζουν διαμαντακια εν ετει 2013, ακομα κι αν αυτο σας φαινεται περιεργο.
5) Οσοι  λεγαν οτι το μεταλ ειναι απλος θορυβος, και μετα ακουσαν μια  μπαλλαντα metal συγκροτηματος αλλαξαν ριζικα αποψεις.
6) και κυριοτερο. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ 2 ΚΛΙΚ οπως οι ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ.
ΥΓ.
ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,ΖΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙ.
και οποιος εχει πει οτι δεν ακουει πολυς κοσμος μεταλ, προτου δεσει μια πετρα στο λαιμο του και παει και πεσει απο το εβερεστ..... ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.. Η αν δεν θετε, οποιοδηποτε βιντεο στο youtube θα σας πεισει και θα σας ξενερωσει για το αντιθετο.
Τελειωνω με 1 τιτλο τραγουδιου των Helloween
METAL IS THE LAW.
/m/


Mανος Τρουλλινος.

1 σχόλιο:

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!