TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Melodic Death Metal μπρε συντεκνε!
Καλησπέρα κι απο μένα λοιπον...Εδω Μιχάλης ΙνΦλέιμς και δυστηχως-ευτηχως θα γραφω και γω σε αυτη τη μαλακια :Ρ επειδη δεν ξερω και γω τι να γραψω (δεν εχει νοημα να λεω συνεχεια πως οι Kafrobudass γαμανε),αποφασισα να γραψω για την μουσικη που εκφραζει εμενα...και ναι ειναι το μελωδικο θανατικο μεταλ...οπα,melodic death metal...

Το melodic death ξεκινησε γυρω στα 90s απο την σκανδιναβια κυριως!Οι Σουηδοι ηταν οι πρωτοι που ξεκινησαν αυτην την μουσικη...Με συγκροτηματα που ειναι ακομα γνωστα οπως Arch Enemy,In Flames,Dark Tranquility,Soilwork...Ειναι μια μουσικη που συνδιαζει μια απιστευτη μελωδια μαζι με κατι απιστευτα ριφακια και απιστευτους στιχους...απιστευτο?απιστευτο!


Οι In Flames μαζι με το Whoracle,εφεραν πολυ κοσμο με τις απιστευτες μελωδιες και με την μοναδικη φωνη του Anders να ανατριχιαζει οσους το ακουγαν/ακουν!Για μενα μια απο τις καλυτερες κυκλοφοριες και το καλυτερο συγκροτημα απο αυτο το ειδος!(Μην ξεχναμε το υπερτατο The Jester's Race το οποιο ηταν το πρωτο ολοκληρομενο αλμπουμ με κομματαρες οπως Moonshield,The Jester Race και December Flower!)


Μετα τα 00's το melodic death προσθεσε περισσοτερα πληκτρα (τσεκαρε Sangre Eterna) και εβγαλε εναν ακομα πιο μοναδικο ηχο!

Επειτα οι Φινλανδοι μετα το 95 αρχισαν και εκεινοι να βγαζουν μεγαλα συγκροτηματα οπως Insomnium,Children Of Bodom,Kalmah,Wintersun και πολλα αλλα!ΨΑΞΤΑ!

Οι Insomnium ειναι ενα απο τα αγαπημενα συγκροτηματα της underground σκηνης...Δεν χρειαζοταν πολλα,παρα μονο ενα album για να δειξει τι σημαινει melodic death metal!Το In The Halls Of Awaiting ηταν/ειναι και θα ειναι ενα απο τα αγαπημενα αλμπουμ του καθε "Μελοντεθα"!Κατι μελωδιες που κανενας,απο κανενα αλλο ειδος δεν θα της φτασει ποτε!Τι να πρωτο πεις;Τελειος ηχος,ανατριχιαστικη φωνη και κιθαρες που σου τιναζουν τα μυαλα!Το album τους Across The Dark (2009) εσκασε 1.300.000 πωλησεις,αρκετες για ενα σχετικα μη γνωστο συγκροτημα!

ΥΓ. Ακουστε μπαντες οπως Malefice,Sangre Eterna,Before The Fall,Threat Signal,Omnium Gatherum,Be'lakor και αν γουσταρετε κι αλλες εδω ειμαστε δεν χανομαστε!

Αυτα γιατι πιαστηκε το χερι μου...οχι απο το φαπ φαπ αλλα απο το γραψιμο!Αντιοοοοοοοοοοοος! \m/


5 σχόλια:

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!