TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πρόλογος Blog


                   
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι kafrobudass σας μπαστακωθηκαν(πως στον πούτσο γράφετε;) για τα καλά..Δεν γλυτώσατε από μας,και αν επιβιώσετε μετά της 21 - 12 ,τότε σημαίνει ότι την γαμήσατε..ΝΑΙ ρε φίλε..Αν κάτι γουστάρω παραπάνω από άλλες μπάντες που είχα στο παρελθόν,πέραν των μελών που έχουμε καλό δέσιμο,είναι ο ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ της μπάντας..δεν ξέρω για σας ,αλλά εγώ νιώθω ΠΟΛΎ ελεύθερος..θέλω να πω,ότι αν έκανα μια powerMetal μπάντα και έβγαινα στην σκηνή και έλεγα της ίδιες μαλακίες,θα έτρωγα κράξιμο..όχι ότι τώρα δεν τρώω..Αλλά είναι ένως ίδους επιβράβευσης! Κανείς δεν πήρε με τον ζόρι κανέναν ,να τον φέρει σε μια συναυλία μας,ούτε υποχρεούτε να μας  υποστεί αν η μπάντα που θέλει να ακούσει παίζει ΜΕΤΆ από εμάς..μπορεί να πάει για ένα τσιγάρο..:P αλλά θέλω αυτά τα άτομα που θα μείνουν στο stage ,είτε είναι 40 άτομα είναι δύο,να με νιώθουν :P να καταλαβαίνουν,ότι με το να τους δίνω την φαντασίωση της γριάς που αλείφετε με σιρόπι κεράσι,ΔΕΝ το κάνω για να το παίξω ποιοτικός :P Το κάνω για να κερδίσω ΑΥΤΉ ακριβώς την αντίδραση που είχες μόλις το διάβασες..
Δεν ξέρω ίσος να έχω ψυχολογικά! ίσος να φταίει το ΠΑΣΟΚ,η πιτυρίδα,ο Πρετεντέρης,οι φασσιστές,ο οτε ,το μπλε και το μοβ..δεν ξέρω..κάτι "φταίει" που τα περνάτε όλα αυτά..ίσος το κεφάλι σας;; που τόση ώρα γράφω ότι μαλακία μου κατέβει και εσείς συνεχίζετε να διαβάζετε το άρθρο...Πάντως και κάτι άλλο μου αρέσει σε αυτό το Μπλογκ..Ρε φίλε πόσο γαμάτες είναι αυτές οι φωτογραφίες;;
Δεν είναι θέμα καφρίλας..και αυτό ψυχολογικό είναι xD
Anyway ...τέλος με τον πρόλογο...καιρός για πράξεις!! ελπίζω να δώσετε σημασία σε αυτό το μπλογκ και να παίρνατε καλά! φιλούρες πολλές!!
Marios Starbass

                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!