TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γαρύδες


               

Ακόμα δεν άρχισα το Blog και θέλω κι άλλο!
Δεν έχω ξεσπάσει όσο θα ήθελα ακόμα!!
Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να γράψω ένα θρησκευτικό-πολιτικό-κοινωνικό-μουσικό-άρθο...
Αλλά λέω να μην σας ρίξω στα βαθιά (ακόμα!)
Ας πάμε να τρολλαρουμε και να σχολιάσουμε κάτι άλλο λοιπόν...Hmm ...Hmm
ΤΙΣ ΓΑΡΊΔΕΣ!! μαλακά πάντα είχα αυτήν την απορία...
Μπα γαμήστε το xD
Θα πάω στο μουσικό-κοινωνικό ζήτημα,γιατί είμαι γαμάτος,γιατί ΜΠΟΡΏ και γιατί πάνω απ'όλα είμαι ο blogger ,και εσύ ο μόνος (?) -ακροατομαλακοκαθιστεριμενοκατι- που με διαβάζε ,μέχρι που σε προσέβαλα ,άρα σε έχασα και σένα :P
Και πάμε! θα μιλάω μόνος μου...γουστάρω μονόλογο...

Τάξη πρώτη : Bieliberszfjdkfjkdjsfshdfjs (ή όπως στον πούτσο λένε τις fan (gay και κορίτσια) του bieber ...το θέμα αυτό κουράζει,όλοι τον κράζουμε με συνέπια να τον διαφημίζουμε κιόλας...αλλά αν δεν το πω θα σκάσω... ΟΙ ΓΑΡΊΔΕΣ ΓΑΜΆΝΕ!!

Τάξη δεύτερη : Emo .. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι,αφού έχω να δω από τα τέλη του 2009 ...ίσος να είδα άλλο ένα,αλλά τελικά ήταν ημιεμος ουρακοτανγκος με φράτζα..(γάμω τον ρατσισμό στις κοινωνικομουσικές τάξεις!!! ΚΆΤΩ Η ΠΈΣΤΡΟΦΑ!ΖΗΤΏ Η ΓΑΡΊΔΑ!!)

Τάξη τρίτη : Ρουβίτσα .. Κάποιοι μπορεί να προσβληθούν :P (sorry Άννα xD )...πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε την διάφορα(ες) ανάμεσα σε έναν χορευτή,έναν που κάνει ενόργανη,με έναν ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉ! είστε γυναίκες και λογικό είναι να θαυμάζετε το ωραίο..αλλά ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ να καταστρέφετε κάθε ακουστική αισθητική γύρω σας...κρεμάστε μια αφίσα του,αυνανιστίτε ελεύθερα,αλλά όχι και ήχο κλήσης :P και επιτέλους καταλάβατε ότι οι γαρύδες έχουν δικαιώματα :(  (γαρίδες ή γαρύδες γράφετε ρε;;;)


Τάξη τετάρτη : Μεταλάς ...Μετανοίτε σατανιστές και γιοι του διαβόλου..ο ιησούς θα νικήσει.. Αμήν. -ου γαρίδας ιτιπιουση (πως γράφετε τούτο πάλι?xD )

Τάξη πέμπτη : Hip hopades ...Συμπαθητικά παιδιά κατά μεγάλο αριθμό..αλλά αυτό ποια με τον δρόμο και τα στενά κούρασε...δηλαδή αν ήσασταν γαρίδες θα γράφατε για τα "παιδιά των ωκεανών";;

Τάξη Νο.6 : ... Τρεντοκαγκοουρές ...Μην ασχολήστε καν με μουσική..καταστρέφετε την ζωή της αθώας μας γαρύδας (το γράφω με 2 εκδοχές μπας και το πετύχω)

Τάξη έβδομη : Gangza RAP yo μεν.. η μόνη διάφορα με τους hiphopades (σημερινή εποχή) είναι ότι οι καλιτέχνες τους (κατά κύριο λόγο) έχουν τα πάντα πάνω τους χρυσά..ΣΤΟ βάλτο καπιτάλες του κέρατα..ΓΑΡΎΔΑκια

Τάξη όγδοη : Ποπάδες.. όλοι πέραν των θαυμαστών του Μεγάλου Michael ,είστε αδερφάρες..ΣΑΣ ΓΑΜΆΝΕ οι ΓΑΡΎΔΕΣ!!

ΥΓ : Μην αρχίσει κανείς το κράξιμο γιατί βαριέμαι να απαντάω σε κακοιθίες..
και για να σας λυθεί η απορία,που πιθανός ,σας δημιουργήθηκε...
ΟΙ ΓΑΡΎΔΕΣ ΓΑΜΆΝΕ!!!!


By Marios Starbass

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!