TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο!! ΧΩ ΧΩ ΧΩ !!!


                    

Και το πρώτο επίσημο άρθρο είναι γεγονός!(πέραν του προλόγου)!! και μιας και είναι 20 -12 -2012 (ίσος η τελευταία μέρα της ζωής μας σύμφωνα με τους -μάγια μάγια θα σου κάνω-) Θα δημιουργήσω ένα χριστουγεννιάτικο αριστούργημα!!Και δεν σηκώνω κουβέντα! Το άρθρο ΓΑΜΆΕΙ,χωρίς να έχω ΚΑΜΊΑ απόλυτος ιδέα τι γράφω από κάτω.(προφανώς γιατί πρώτα γράφω την εισαγωγή..)
και τατα!!!!!!



Χριστούγεννα!χριστούγεννα! ευτυχισμένα!!!!!
Ο τέλειος άντρας ,ο άντρας ο σωστός,ο προστιχ....γκχμ ξέφυγα πάλι...
Φέτος λοιπόν αγαπητοί και μισητοί μου συνάνθρωποί,τα εξμας θα είναι διαφορετικά!!
Ο κόσμος στην ελλάδα έχει τα ψυχολογικά του,και δυστυχώς δεν έχουν όλοι ένα blog να εκτονώσουν τα νευρα τους!
Έτσι αρχικά φέτος ξεχάστε το φλουρί...εκτός αν θέλετε να σας βάλω 1 λεπτό (περιπτερά!!) ,με κίνδυνο να το καταπιείτε! ούτε λεπτό(περιπτερά!) παραπάνω!!ΔΕΝ βγαίνω!
Δεύτερον..Φέτος έχει πέσει τόση κόντρα προσωπικού επιπέδου (λόγο οικονομικών,αλλά βαριέμαι να το αναλύσω,γιατί υποτίθεται ότι γράφω comedy , Black Humor , Σατιρικά άρθρα,όπως ονομάζω της πίπες που γράφω)οπότε θα συμβεί το έξεις : Φέτος θα κόψουμε την πίτα στα έξεις κομμάτια(σπασμένα οράματα στα δικά σου μάτια!) : Ένα για το σπίτι σου,ένα για την μάνα σου,ένα για τον πατέρα σου,ένα για την παναγία σου,ένα για τον χριστό σου,κτλ κτλ..ο νοών(αν μπουτσογραφετε έτσι) νοείτο.!
Τρίτον...μας βλέπω για περιστέρια γεμιστά...γαλοπούλες και μαλακίες πάπαλα! γιόκ! μας τελείωσε...άντε και οι φραγκάτοι θα φτάσουν μέχρι ορτίκια..(ή κοτόπουλο με γέμιση κοτόπουλο)..
Number Four ! Ξεχάστε τα γαμημένα τα δώρα..θα ρίξω μεγάλη συγκίνηση..αλλά το μόνο (και καλύτερα έτσι!) δώρο που μπορείτε να κάνετε είναι ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΈΝΗ ζεστή αγκαλιά!! που πήγε το πνεύμα;; και γενικά κόψτε τις πίπες με τα δώρα! έτσι κι αλλιώς ότι και να μου πάρετε και να σας πάρω άχρηστο θα είναι! εκτός αν σκέφτεσται να μου πάρετε κανα premium bass της Fender οπότε,δεν θέλω να σας το χαλάσω!!αλλά επιστρέφω..Μια γαμημένη αγκαλιά ρε μαλακές και τα κέρδη είναι περισσότερα! Βαρέθηκα τα δώρα τύπου γραβάτα...ΠΩΣ ΝΑ ΒΆΛΩ την γραβάτα? αρχικά δεν ξέρω ούτε καν να την δένω!! και επιπλέον...με τι να την ταιριάξω;; (MAIDEN με γραβάτα και άντε γεια!)
Ενώ με ένα άγγιγμα περνάς στον άλλον ζεστασιά..που δεν θα την βρει με κανένα γαμημένο παπιγιόν..
Επιπλέον ένα καλό δώρο αν είσαι κοπέλα,είναι να ντυθείς όπως την κοπέλα πάνω πάνω στο άρθρο και να έρθεις σπίτι μου :D ...εκεί να δεις ζεστασιά :P 
Number Five !!κυκλοφορήστε ορέ! χριστούγεννα είναι! δεν χρειάζετε να πληρώσετε freddo ...ΥΠΆΡΧΟΥΝ και τσάμπα μέρη! κυκλοφορήστε με μπουφάν ,σκούφους,ομπρέλες και αλλά σχετικά ,που κάνουν την αισθητική του δρόμου να ΘΥΜΊΖΕΙ χριστούγεννα! και ρίξτε επιτέλους έναν μεγάλο πουλο στα κολομαγαζα που έχουν πάει τον φραππέ στα 4 (!) ευρώ και την σοκολάτα 5 ...ρίξτε ένα μεγάλο πουλο στα κλαμπομαγαζα που σου πλασσάρουν βετζινα με 9 ευρώ ανά ουροσιλεκτη(μπαμπινιώτη sorry αλλά βαριέμαι να σκέφτομαι ορθογραφικά) 
ΜΟΎΤΖΑ παντού και πάντα!! 

ΥΓ : Καλές γιορτές και πρωτοχρονιάτικο (αν υπάρξει xD ) θα γράψουμε κάποια άλλη στιγμή !! Ελπίζω το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό..
ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ να σου κάτσει αν με κερδίσεις πουτσαρά! 

By Marios Starbass 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!