TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

New Bands Rulez



Τελευταίες μέρες του 12 ..και νιώθω ότι κάτι έχω ξεχάσει =/
Και στρατολογία πήγα και όλα!! Οποίος θυμηθεί να μου στηλει ! xD
Και ναι είναι γεγονός το 3o λαηβ kafrobudass έφτασε...
Και έτσι αρπάζω την ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι σε αυτό το άρθρο!
(ωωω! κάφρο μεταλ μπάντα που επιτέλους θα ασχοληθεί με μουσική xD )
Αρχικά ένα θα πω : είστε όλοι για τον πούτσο..
(δεν ξέρω που κολλάει αλλά μου βγαίνει ένα άκτι)

λοιπόν!! έχουμε και λέμε..
είσαι νέα μπάντα; γουστάρεις να παίζεις μπροστά σε ένθερμο κοινό ,να βγάζεις την κάβλα σου και σύγχρονος να πληρώνεσαι καλά;;;
εε φύγε από την ελλάδα...τζους!!

Δεν υπάρχει σωτηρία..τουλάχιστον να το απολαύσουμε..
Τι κι αν έκανα Melodic μπάντες με demo ;;
Παπάρια! αυτή τη στιγμή μπορεί το ταμείον να είναι μείον...αλλά τουλάχιστον το απολαμβάνω ρε παιδί μου...οκ δεν σας λέμε να φτιάξετε όλοι μια καφρομεταλ μπάντα..και οι κανονικές μουσικές ( XD ) αξίζουν..αλλά να βγάλετε κέρδη και δόξα στην ελλάδα..δύσκολο..τουλάχιστον για την εποχή που μιλάμε..

                             

Για να καταλάβεις ότι προχωράς προς τον σωστό δρόμο πρέπει να έχεις ζήσει τα έξεις κριτήρια :


1 να έχεις haters ...δεν γίνεται αλλιώς.. δεν μπορεί ο κομπλεξικός ποπομεταλας αν δεν σε κράξει..ιδικά αν δημιουργηθεί group στο facebook που σε κράζουν να ξέρεις ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ είσαι σε καλό δρόμο!!(δεν μιλάω ειρωνικά..)

2 να σου ζητήσει ένας ψηλέας να σε "managarei " για κάποιο live ή γενικά στην πορεία σου..ναι έχεις κινήσει ενδιαφέρον ,άρα βρίσκεσε ΕΠΊΣΗΣ σε καλό δρόμο..μόνο που αν αποδεχτείς μια τέτοια πρόταση ,έχεις πατήσει φρένο και έχεις κάνει επιτόπια στροφή..(δίνω για δίπλωμα)


3 Να βγάζουν φήμες για σένα..δεν εννοώ να γράψει ή esspresso για σένα...εννοώ φήμες του στυλ : "ο μήτσος από τους -fuckthemall - κράζει τους -grothics - ...μαλακά ναι το άκουσα από σίγουρη πηγή..άστα ψωνίστηκε το παλικάρι.."
ναι μαλάκα μου..τα βγάζουν στην φορά αυτά..μου το παίζουν ελεύθεροι και είναι μια αντιγραφή μεσημεριανής εκπομπής του alfa ...
(εκτός αν το κανείς αυτό,που τότε ναι το καβάλησες )


4 είσαι σε καλό δρόμο όταν σε νοιάζει πιο πολύ η μουσική σου παρά η ποζεριά σου στο ίντερνετ..υπάρχουν μπάντες που από την αρχή έχουν κανάλι στο ΥΤΒ (kafrobudassTV ) δική τους web σελίδα (http://kafrobudass.webs.com/)  ακόμα και δικό τους blog οι αθεόφοβοι! ( xD ) και όσο για το facebook ...Γεμάτο group και pages ...
ΘΆΝΑΤΟΣ ρε ποζεράδες kafrobudass !!
(θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ)


5 Όταν το τραγούδι σου αποκτήσει comments στο ΥΤΒ και από άλλους..άγνωστους..είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψεις..αλλά το να έχουν μπει 40 φίλοι σου στο κομμάτι σου και να το θαυμάζουν,δεν το κάνει αρκετά αξιόπιστο..σίγουρα οι φίλοι σου δίνουν μια θετική ενέργια με τα καλοπροερετα σχόλια τους..απλά περίμενε να εξαπλωθεί λίγο η φήμη σου ,να σε ακούσουν και άλλοι..όχι ότι αν ακούσεις κάτι αρνητικό θα τα παρατήσεις όλα..απλά θα δεχτείς κάθε κριτική  και θα προσπαθήσεις να γίνεις ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ!εκτός αν η κριτική είναι από κάγκουρα ή belieberJJHFJDHFJHSDKJH οπότε τότε χισε πάνω στην οθόνη..

6 όταν βγάζεις δικό σου ήχο..όχι δεν εννοώ να κανείς την E --> G και την A ---> F και να αρχίσεις να βαράς με "Δικό σου κούρδισμα" ...που για τα ΔΙΚΆ μου αυτιά αποτελή φασαρία,εννοώ να ακούει κάποιος τα κομμάτια σου και να λέει "Ναι τους ξέρω είναι οι Grothics "!!! 
Αυτό είναι ρε φίλε..οι Maiden (πάντα ως παραδιγμα <3 καρδούλα ) από κάπου ξεκίνησαν..ένας steve harris που έκτισε έναν ήχο στο μπάσσο πρωτότυπο,ένας nicko mcbrain που έχει γαμηθεί να χτυπάει China ,3 fender κιθάρες που παίζουν μελωδίες κρατώντας το ίδιο πλάνο μελοποίησης ,και φυσικά μια φωνή που..ΔΕΝ θα την έχεις ποτέ :P (oupz sorry xD )

         

αυτά τα 6 για αρχή.. 
απλά θέλω για κλείσιμο να διευκρινίσω κάποια πράγματα..
1on στην στάνταρ ερώτηση του μυαλού "ποιος είσαι εσύ ρε starbass που μας το παίζεις δάσκαλος ;;; " 
Απάντηση : δεν είμαι κανείς,όπως και κανείς δεν σε υποχρέωσε να με διαβάσεις..εκφράζω κάποιες σκέψεις μου..όπως εσύ έχεις ένα blog και περιγράφεις πως να στρίβεις το ρόπαλο,έτσι και εγώ δίνω μια δική μου άποψη στο "πως"..

2o στο νούμερο 4 ανέφερα και την μπάντα μας..η οποία κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτά που λέω..ότι ΔΕΝ κάνει μια σωστή νέα μπάντα xD 
ναι το ξέρω..και δεν το είπα ειρωνικά..η ειρωνία είναι το ότι και εμείς ξεκινήσαμε για μια τέτοια μπάντα..σίγουρα το channel και το blog υπάρχουν για να μας διαφημίσουν..αλλά ο  ΚΎΡΙΟΣ λόγος που εγειναν είναι..για να σπάσουν την μονοτονία..τι εννοώ ;; Όπως αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε στην κρήτη μια μπάντα με καφρικό στυλ,έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και κριοκολα βίντεο στο ΥΤΒ και κριοκολα άρθρα σε Blog ...οπότε πέραν της διαφήμισης και της εποικινονίας..όλες αυτές οι σελίδες ΔΕΝ έχουν να κάνουν με το μουσικό κομμάτι της μπάντας μας..
Μα και το Website ;; 
Ναι το Website είναι ΜΌΝΟ για διαφήμιση..αν είναι νωρίς;;μπορεί και ναι..αλλά το να ακουστείς,όταν το ιδος σου δεν προβάλετε πουθενά,δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ;) 

Να στε όλοι καλά και καλές γιορτές να έχουμε!!
Marios Starbass 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!