TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Είδη γΈλληνα Μεταλά! By Καφροβούδας Παρτ 1

ΧΑ!
Με αφορμή το βίντεο του Μπραφ-Μάκιους,είπα να γράψω(και να βγάλω χολή ) ΚΑΙ εγώ τις μαλακίες μου.ΠΡΌΣΕΧΕ.Στο τονίζω από τώρα.Αυτό που ακολουθεί...ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΙΆ ΜΑΚΙΟΥΣ!
Είμαι ο παντογνώστης ,έτσι ξέρω ότι ξέρω ,ενώ εσύ δεν ξέρεις ότι ξέρω.Άρα γαμάω και εσύ όχι.Τεράστια εμπειρία,τεράστιος μουσικός.Σε γαμάω και θα γράψω ότι θέλω επειδή...είμαι ο εκλεκτός!

Κατηγορία νούμερο 1.
Ο Θρασάς.
Γκχμ. Ξεκινάω με το είδος : Μόνο εγώ και τίποτα άλλο.Οι θρασάδες είναι ικανοί να ακούσουν τα μουσικά σου γούστα.Μέχρι τη στιγμή που βέβαια θα τα βγάλουν άχρηστα.ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΞΎΛΟ. Και καλά κάνουν! Το ότι έχουν τόση ενέργεια ρε φίλε πάντα το θαύμαζα. Αλλά σόρρυ εγώ δεν μπορώ.
Προσοχή : Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. α.Υπάρχουν άτομα που ακούνε ΤΑ ΠΆΝΤΑ και απλά γουστάρουν πιο πολύ την Θρας. β.Υπάρχουν άτομα που ΛΈΝΕ ότι ακούνε θρας και ξέρουν μόνο τους Metallica. Άντε και τους Slayer.

Κατηγορία νούμερο 2.
Ο Κόμεντυ~Μαστουρμέσιον~καφροτ348τεηρξγκδ Μεταλάς.
Ο πιο...ΠΙΟ ηλίθιος μεταλάς!
Μαλάκα ο τύπος δεν έχει λόγο ύπαρξης!Γράφει ότι μαλακία του έρθει και το ονομάζει "χιούμορ" και η μουσική του αποτελείτε από 3 ριφφάκια σε όλα τα κομμάτια και πιασάρικο ρεφρέν.
Και φυσικά 3 ΓΑΜΗΜΈΝΕΣ θεματολογίες σε κάθε κομμάτι : α.Κακά,β.Σκατά,γ.Κουράδες!
Προσοχή : ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ εξαιρέσεις.Αυτό το είδος φτιάχτηκε για να βρουν μερικοί σπυριάρηδες γκόμενα.ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΎΤΕ.

Κατηγορία νούμερο 3.
Ο Προγκρεσσιβάς.
Μαλάκα. Ο τύπος είναι κάτι σαν τον καραγεωργίου. Ξερόλας μέχρι αηδίας.Και απλά όταν μιλάς μαζί του ,αν είσαι άλλου είδους μεταλάς,ΠΑΝΤΑ λες : Μετράει η τεχνική αλλά και το απλό έχει τη χάρη του...ΜΗΝ περιμένεις να συμφωνήσει.Μετά από πολλές ώρες βλέπεις ότι α.Εσύ έχεις εμπεδώσει την άποψη του. β. Αυτός όχι. άρα ξεκινάς την πλάκα γιατί ΒΑΡΙΈΣΑΙ να μιλάς σε ένα 9χορδο τούβλο που παίζει τζαζ.Και αυτός σε κοιτάει με το Βλέμμα του νικητή. "Πάρτα μαλάκα σε αποστόμωσα"
Προσοχή : Υπάρχουν εξαιρέσεις...Αλλά και αυτές ξέρουν περισσότερη μουσική από εσένα ,γιατί ο Τζον μούηνγκ μετράει σε 86349478293/9638392372934724 και ο Στιβ Χάρρης ΔΕΝ μπορεί να τον προλάβει.

Κατηγορία νούμερο 4.
Ο Παουεράς.
Ουφ.Κοίτα. Καλή φάση..αλλά ρε φίλε.ΒΑΡΙΈΣΑΙ.Άσε που όλα...ΌΛΑ τα ρεφρέν είναι σαν να γράφτηκαν για ΠΟΠ τραγούδι.Κατα κύριο λόγο ο παουεράς ,έχει μια μανία να θεωρεί ακόμη και την μεγαλύτερη μπουρμπουλίθρα ΓΑΜΆΤΟ σόλο.Για να καταλάβεις,είναι ο τύπος : Φρουφρού κι αρώματα. Θα παίξει κάτι SPEED και το "απλό" αυτί θα το θεωρήσει τοπ,κορυφή ,ΟΥΑΟΥ,σε γαμάω,σκαρφαλώνω σε βουνά και πολεμάω με δράκους.
Προσοχή : Απλά μην μπείτε στον κόπο να συγκρίνεται Μουσικούς άλλου είδους μαζί του. Μαλάκα για να βάλεις έναν Προγκρεσσιβά με έναν Παουερά να συζητούν........-3 Days Later-......

Αυτό είναι το τέλος του Παρτ 1. Το ξέρω μόνο έκραξα...αλλά κάπου πρέπει να τα γράψω και εγώ!

1 σχόλιο:

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!