TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Είδη γΈλληνα ΜΠΑΝΤΆΚΙΑ Μεταλά Παρτ 1.

Παράλληλα με το "Είδη γΈλληνα Μεταλά παρτ 1" έγραφα άλλο ένα άρθρο. Αυτό μιλάει για τους ΜΠΑΝΤΆΚΙΔΕΣ. Βαριέμαι την εισαγωγή ,γ'αυτό άμε στο προηγούμενο άρθρο να την διαβάσεις(Κοπιά μπραφ και τα σχετικά).

Κατηγορία νούμερο 1.

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ;;; Ο MAIDENας!
Ο τύπος είναι σκαλωμένος μέχρι αηδίας.
Το δωμάτιο του έχει από 3 ΚΑΙ ΠΆΝΩ αφίσες Iron Maiden ,έχει όλη τη δισκογραφία στο PC του και προφανώς....ΠΡΟΦΑΝΏΣ "παίζει" κάποιο όργανό.."παίζει". Κατά κύριο λόγο παίζει μπάσο,επειδή τα 2 μεγάλα του είδωλα είναι α.Steve Harris-Μην κάνεις την μαλακία και του πεις ότι υπάρχει καλύτερος Μπασίστας.παίζει να σου φέρει στο κεφάλι ότι βρει μπροστά του!- β.Bruce Dickinson. Επειδή προφανώς την φωνή του Dickinson ΔΕΝ μπορεί να την κοπιάρει , κοπιάρει το βλέμμα,χέρι,γόνατο,μαλλί,δόντι του Steve Harris και το παίζει ο "γαμάω-γαμώ" στο Facebook με μια φωτογραφία που του πήρε κάνα 2ώρο να την πετύχει. 
Ο ίδιος άνθρωπος θα έχει ένα Youtube Channel για να κράζει,όσους κράζουν τους Maiden και ΠΆΝΤΑ θα έχει ή το 666 ή το "bestOf" στο nickname του (Starbass666,oimaidengamane666,etc) 
Σε σχέση με τις κατηγορίες που ακολουθούν,είναι ο μόνος...Ο ΜΌΝΟΣ που ΠΟΤΈ δεν θα πει κάποιο δίσκο/κομμάτι των Maiden κακό.
Προσοχή : Υπάρχουν εξαιρέσεις που..πλέον ΔΕΝ ακούνε Maiden.

Κατηγορία νούμερο 2. 
Ο Μετάλλικας! 
Πφφφ. Ηλικίες : 14 με......14.
Θεωρεί τον εαυτό του θρασά(βλέπε προηγούμενο άρθρο) ,και πάντα. ΠΑΝΤΑ προσπαθεί να κοπιάρει τον Χετφιλντ στο στήσιμο,στην φωνή και τα τραβήγματα της.Όταν κάποιος του πει : ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ,αυτός απαντά ΠΆΝΤΑ : Μέχρι το 83723879ο αλμπουμ γαμούσαν ,αλλά μετά χάλασαν,παρόλαυτα παραμένουν μπαντάρα και αν ζούσε ο Κλιφ ,τώρα θα βγάζαν ακόμα δισκάρες,γιατι ο Κλιφ ειναι ο καλύτερος και ο πρώτος που έβαλε εφέ και και και και...
Αν θες να τον κάνεις να πέσει σε μελαγχολία δεν χρειάζεται ούτε να του βάλεις Fade to black ,ούτε Nothing else matters.Απλά. ΒΑΛΕ ΤΟ "loulou" και βλέπε το αχανές βλέμμα του να στάζει από πόνο και θλίψη......
Προσοχή : Υπάρχουν και εξαιρέσεις που....ακούνε Bieber.

Κατηγορία νούμερο 3. 
Ο Μότορχεντ! 
Καμένος από χέρι. Ονειρεύεται να γίνει χαρλεάς.
Πίνει Jack Daniels ή εστώ βγάζει φώτο με το μπουκάλι ,Ή ακόμα καλύτερα φοράει μπλούζα Τζακ Ντανιελς(όταν η μότορχεντ είναι στα άπλυτα.)
Στο Facebook ανεβάζει φώτο με τον Lemmy σαν θεό και άλλους μεγάλους μεταλάδες να τον προσκυνούν.
Ίσος να είναι ο πιο καλούλης Μπαντάκιας,Αλλά αυτό ΔΕΝ τον κάνει καλύτερο. Διότι όλοι οι άλλοι μπαντάκιδες είναι σε ένα τραπέζι και σφάζονται..και αυτός πίνει μέχρι να πάθει κύρωση του ύπατος. 
Προσοχή : Δεν θέλω να φάω ξύλο. 

Κατηγορία νούμερο 4. 
ΓΚΑΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
.Guns n Roses.....πφφφφ
Αρχικά 2 είδη ανθρώπων μετέχουν. α. ΓΚΌΜΕΝΕΣ. β.ΜΟΥΝΌΔΟΥΛΟΙ.
Αυτό τα λέει όλα και θα μπορούσα να σταματήσω...αλλά δεν μπορώ...Θα το πάρω προσωπικά και θα βγάλω χολή. 
ΌΧΙ ο ααααααξελ ροοοουζ δεν είναι γαμάτος. ΝΙΑΟΥΡΊΖΕΙ και στριγκλίζει. 
ΝΑΙ ο Σλας είναι γαμάτος ,ΑΛΛΆ ΟΧΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
ΝΑΙ ο άααααααααααααααξελ είναι πρεζάκι. 
Προφανώς παλαιότερα ήταν του κινήματος "Τρου μέταλ".
Όταν ο Σλας άρχισε τα..."παράξενα" αρχισαν να λένε με την σειρά τους.."και που είναι με lady gaga??εμένα το τραγούδι μου αρέσει,είναι υπέροχος ο Σλας".Φυσικά ο Τύπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ποζεριάς με το βιβλίο του...αλλά ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΠΟΖΕΡΙ.Εκτός αν γουστάρετε την γυναικία τσιρίδα. 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Έλα για πλάκα τα λέω...μην με παίρνεται στα σοβαρά...(Θέλω να γαμήσω.) 

Αυτό ήταν το Παρτ 1. αυτο.
Με σεβασμό καφροβούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!