TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)

TO NISI TIS MPOXAS-KAFROBUDASS (OFFICIAL SONG)
Click Έπαε βοσκέ που μου 'θελες και ιντερνέτια!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

10 λόγοι που δεν πρέπει να έχεις Blog.

1.Αληθινή αγάπη - Ποίηση :
Από τα 18-19 και μετά ,όποτε με πιάνει οξεία μουνοδουλίαση, απλά τρωω,πίνω,καπνίζω ,βλέπω ταινίες. Το καταλαβαίνω οτι πρεζάκια του παρελθόντος δεν είχαν αυτήν την ικανότητα και έτσι έφτιαχναν  κουράδες που σημερινές """""Ψαγμένες""""" γκόμενες θαυμάζουν. Οκ το δέχομαι και οκ ίσος κάποια αξίζουν ή ίσος είμαι αρκετα γουρούνι για να τα εκτιμήσω. ΑΛΛΆ εσυ ρε αναπυρε 18-19χρονε αντρα του σήμερα ,γιατι; οκ οι γυναίκες είναι ότι σε ευ- υπάρχει,εσυ γιατι εισαι αδερφη ;; Κάτσε ακου οτι κλαψομούνικο βρεις,δεν θα σου πω τιποτα -σήμερα-. ΑΛΛΆ ΣΤΑΜΆΤΑ να γράφεις BLOG. Σταμάτα να γράφεις για πεζούλια και ομπρέλες,βγαίνει αίμα απο τα μάτια μου! Εξάλλου δες τι κατάληξη είχε ο καριοτάκης.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΆΞΙΖΕ ΤΟ ΨΥΧΆΚΙ!

2.Τεχνολογία
Μαλάκα έχεις τόσους τρόπους να εκφραστείς στο διαδίκτυο. Κάνε Vlog μωρη κότα. Γράψε τραγούδι μωρη κότα. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ!
Δεν λέω καλος ο γραπτος λόγος...ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΊ. Αν είσαι τοσο ρομαντικός,απλα ΓΡΑΦΤΑ ΣΕ ΧΑΡΤΊ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!αλλα μμ....θες να τα δημοσιεύσεις κιόλας επειδή είσαι ποζεράς(και επειδή θες να τα δει η γκόμενα και πόσο γλυκιά ψυχούλα είσαι...)  ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΣΕ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ. ΖΩΟ!

3. Κόκκινες γραμμές.
Μαλάκα είναι βαρετό. Κάνω ορθογραφικό,ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΚΆΤΩ. Δεν βαζω τόνο ; ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Βάζω μια λέξη που δεν υπαρχει στο """"πλουσιο"""" Ελληνικό λεξιλόγιο ;; Τα ίδια.. Μόνο που τα βλέπω ,θέλω να σου σπάσω τον βασιλικό.
"Μα ρε σταρμπαςς υπαρχει ρύθμιση..." ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ. είμαι ουρακοτάνγκος και δεν εχω ιδεα απο πισι. ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑΔΙΑ. Το "ΠΙΣΙ" ειναι ελληνικότατη λεξη!

4.Ψυχολογικές διαταραχές. νο.1
Το blog δεν σε κανει μονο κλαψομουνη. καμια φορα σε κανει να κάνεις τον εαυτό σου να πιστεύει παραπάνω απ'οτι πρεπει στον εαυτό σου... :Ρ ...τι δεν καταλαβαίνεις ;;
σε μια πρόταση : ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΣΚΑΣΕ ! (2 ;;: )

5.Ψυχολογικες διαταραχές νο.2
Το Blog δεν σε κανει μονο κλαψομούνη..σε κανει ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΟΜΟΎΝΗ. ξεκινάς σε lvl 67 και καταλήγεις μετα απο 2 αρθρα σε lvl 80. και αν σε μπαφάρει η γκόμενα με κανα θετικο σχολιάκι για το μπλογκ ;; (μιας και θα το στείλεις στανταρ,αφου ειναι και ο λογος υπαρξης ) ΨΨΨΨΨΨΨ παμε να σφαξουμε τον Anthara μαλακα μου! (ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ;; με πήγα 7349437 χρόνια πίσω)

7. ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ./χαλασμένο τηλεφωνο
Κατα καιρούς στα blogs γινετε η μεγαλυτερη παραποιηση στοιχείων...Δυστιχώς μεγαλύτερη και απο την ιδια την παραποιηση στοιχειων ,που ειναι η ΤΙΒΙ.Καθώς και καθενας μπορει να γραψει κατι λαθος. Καποιος θα το παρατηρήσει και θα το τονίσει. Κάποιος αλλος όχι και θα το αναπαράγει.
Σκέψου αν όλοι αναπαράγουν απο τωρα κι επειτα,οτι εκανα εγώ. Σε λίγα χρόνια θα λεμε τεσσερα,πεντε,εφτά... υπερβάλλω;; δεν νομίζω.

8.διαφημίσεις.
Θες να βγάλεις λεφτα ;;; εχεις καταλαβει οτι απο το blog σε 2 χρονια βγαζεις οσα ενας μεροκαματιάρης σε 1 μερα ετσι ;; 0,02 λεπτα ανα κλικ...Και φυσικά επειδη εσυ εισαι εξυπνος και η google αντενσε οχι,κανεις κλικ σε διαφημίσεις για να τα μαζέψεις γρηγορα...ναι καλή φαση...λες εσυ τωρα...

9. Μπερδεμένη αποψη της δημοκρατίας.
Έχεις την δυνατότητα να γραψεις οτι θες. εχω την δυνατοτητα να το κραξω ΟΣΟ ΘΕΛΩ. και ολα τα σχετικα. Κάποτε το κακο ηταν οτι ο μπλογκερ δεν δεχόταν κριτική. το κακο σήμερα ειναι οτι μπλογκερ δεχετε. αλλα οι οπαδοι του οχι!

10. (και ο ποιο σημαντικος) BLOGS ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Δεν ειναι εφημερίδα να την πιανεις στα χερια σου ουτε βιντεο/ηχογραφημενο μήνυμα , να τα αραζεις και να ενημερώνεσαι. Είναι ο μακράν πιο βαρετός ιστοτοπος,που αν δεν εισαι γνωστος ή μεγαλος-τρανός ,σε διαβαζει κανας φιλος,οπου σου λεει οτι τα λες ωραια,αλλα μεσα του/αλλου σε κραζει, ή καποιος/καποια που σε γουσταρει.

Σας περιμένω,να φτάσετε μαζί μου 2014. ΟΥΡΑΚΟΤΑΝΓΚΟΙ. σβίστε τα μπλόγκς!

2 σχόλια:

Έπαε γράψε το πιπόνι σου!!